Sefag_logo
Agneslak_logo

Étterem és Borozó

Éttermünk 40 fő, borozónk 30 fő befogadóképességű a magyar ételek helyi specialitások széles választékát kínálja családi, baráti céges rendezvényekre.

Üzleti megbeszélésekhez fogadásokhoz ebéd és vacsora ajánlat Céges rendezvényekre Menüajánlat az arborétumba látogató gyermek és felnőtt kirándulócsoportoknak
1.

Gyöngytyúkleves gazdagon
Róka batyuja Hortobágyról
Citromos csirkemell sáfrányos rizzsel
Vaddisznóérmék burgonyafánkkal fekete szeder mártással
Tiramisu

11.900.-ft/fő
1.

Tejfölös vargányaleves
Göngyölt szűzpecsenye
Burgonyapürével
Roston csirkemell
Zöldsalátával
Almás palacsinta csokoládé öntettel

6.800.-ft/fő
1.

Gulyásleves
Pogácsával

2.000.-ft/fő
2.

Hideg vegyes ízelítő a vidék javából
Erdei gombás ragú leves
Agyagtálban sült malacságok
(csülök, tarja, oldalas)
Mákos kelt rétes

14.200.,-ft/fő
2.

Jérceragú leves
Sült oldalas, fokhagymás tarjaszeletek
vele sült hagymás burgonyával
Házi vegyes savanyúság
Túrógombóc meggyöntettel

6.800.-ft/fő
2.

Húsleves finommetélttel
Rántott csirkemell hasábburgonyával
salátával

3.800.-ft/fő
3.

Libamájpástétom salátaboglyán
Fácánleves húsgombóccal
Szalonnában göngyölt lazacfilé
Vaddisznó címere pirított rókagombával burgonyapürével
Túróhab garnírozott narancsöntettel

14.200.-ft/fő
3.

Fácánleves gazdagon
Szarvas sült erdei gyümölcsmártással
Vaddisznósült vargányamártással
Krokettel
Rákóczi túrós lepény

7.200.-ft/tő
3.

Csirkeragú leves
Milánói makaróni

3.200.-ft/fő
4.

Tatár-bifsztek a szarvas legjavából
Ágneslaki fácánleves
Porrogi kacsafalatok
Szarvas gerinc vadasan zsemlegombóccal
Fekete erdő szelet

14.200.-ft/fő
4.

Ágneslaki vadragú leves
Sült kacsafalatok
Hagymás tört burgonyával
párolt káposztával
Tiramisu

5.800.-ft/fő
4.

Grillezett csirkemell párolt rizzsel
salátával
Csokoládés palacsinta

3.500.-ft/fő


Borajánlataink a villányi Vylyen és Teleki pincészetből.
  5.

Gyümölcsleves
Töltött pulykamellfilé burgonyapürével
Gesztenyepüré

3.900.-ft/fő